Aileni de Kanada'ya getir!

08 Aralık 2017 Tarihinde Paylaşıldı

Uluslararası kabul gören bir diplomaya sahip olmaktan okurken ve sonrasında çalışmaya kadar Kanadada öğrenci olmak pek çok açıdan harika. En iyi artılarından bir tanesi ise uluslararası öğrenci olarak ailenizi de sizinle birlikte getirebilmeniz.

Eşiniz ya da partneriniz siz okurken açık çalışma izni alabilir ve tam zamanlı olarak çalışabilir. Üstelik siz eğitiminizi tamamlayıp Post Graduate Work Permite hak kazandığınızda eşiniz de kendi çalışma iznini sizin çalışma izninizin süresi kadar uzatabilir.

Uluslararası öğrenciler okurken kendilerine bağımlı çocuklarını da yanlarında getirme olanağına sahip. Çocuklarşu kriterlere göreebeveynlerine bağımlı sayılmaktadır: 22 yaşından genç ve bekar. 22 yaşından büyükler için ise ebeveynlerine bağımlı sayılmak için iki kriter söz konusu: 22 yaşından bu yana ailelerinden finansal destek almak zorunda olmak ve fiziksel ya da zihinsel kondisyonları nedeniyle kendilerini geçindiremeyecek durumda olmak.

Eğer çocuklarınız eğitim çağındaysa siz eğitim alırken kendileri de ilkokul, ortaokul ya da liseyede ücretsiz eğitim alabilir.

tüm geçici oturma izni kriterlerini sağlıyorlarsa,

Kanadada geçici olarak kalacakları konusunda göçmenlik memuru ikna olduysa.

gerektiğinde hiçbir sabıka kaydı olmadıklarını ispat edilebiliyorsa,

tüm seyahat izni alma kriterlerini sağlıyorlarsa.



kolej, üniversite ya da Quebecdeki CEPEG gibi devlet okullarında yüksek eğitim ya da

Quebecte özel kolej eğitimi ya da

Yasal olarak derece vermeye yetkili özel okullarda eğitim alıyor (Lisans. Yüksek Lisans ya da Doktora)

ve geçerli bir study permit ile tam zamanlı olarak okuyorsanız.


Bol şans ve Kanadada görüşmek üzere!

Program ve okul seçenekleri için turkey@woori.ca / 647 556 3400


Haber bültenimize üye olun